Klurigt 2020

Du behöver inte skicka in några kryss för att vara med och tävla. Fyll i kupongen på sidan 96 i tidningen eller lämna dina lösningar här på nätet. Vi behöver dina svar senast den 31 augusti 2020.

Alla som har minst ett korrekt tävlingsord deltar i utlottningen av tolv exemplar av boken När går skam på torra land? (värde 149 kronor). Alla som har minst fem korrekta tävlingsord deltar i utlottningen av tre exemplar av Lars-Gunnar Anderssons­ bok Göteborgsgrammatik (värde 279 kronor), tre helårsprenumerationer på Språktidningen (värde 599 kronor), tre helårsprenumerationer på Modern Psykologi (värde 599 kronor) och tre halvårsprenumerationer på Fokus (värde 1 345 kronor).

För att delta i ut­lottningen av hög­vinsten, en biljett till Språkforum på Hilton Slussen i Stockholm den 9 oktober 2020 (värde 2 495 kronor) och ett signerat exemplar av Fredrik Lindströms bok 100 svenska dialekter (värde 449 kronor),­ måste du ha minst sju ­korrekta tävlingsord. Eventuell resa till Stockholm bekostas av vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Facit till samtliga tävlingsuppgifter och alla vinnare publiceras i september på spraktidningen.se/klurigt. Tävlingsfrågor besvaras via e-post klurigt@spraktidningen.se.

Eventuella rättelser hittar du här.

Prenumerationen är tidsbegränsad och avslutas automatiskt efter de nummer du beställt. Erbjudandet gäller tom 31/8 2020 och endast adresser i Sverige. Vid beställning samtycker du till att dina personuppgifter inklusive e-postadress och mobilnummer får lagras och hanteras av Vetenskapsmedia i Sverige för marknadsföring och digitala tjänster. Samtycket gäller till dess du säger upp det. Läs mer om prenumerationsvillkoren på vetenskapsmedia.wordpress.com/prenumerationsvillkor.

%d bloggare gillar detta: